Den Danske Forening i Luxembourg

Om os

Mød din bestyrelse.
Jan Lange, formand: Jeg kom til Luxembourg for 26 år siden sammen med min kone Sanne og mine tre drenge Jesper, Jakob og Nikolaj. Jeg arbejder i Nordea og har været med i bestyrelsen af Den Danske Forening i 24 år, og er nu blevet valgt til formand. Mange af jer vil nok genkende mig som Spille-nisse,Julemand eller Viking. Mine interesser er familie, forenings- arbejde, musik og motorcykelture.
Jan Sabroe, næstformand:. Jeg kom til Luxembourg i 1985 og har været med i bestyrelsen siden 2005, og er nu lige blevet valgt til næstformand. Jeg er gift med Ulla, har 3 børn + en bonus-datter.Jeg er for nylig gået på pension og håber at få mere tid til nogle af mine hobbies, bl.a. golf.
Ulla Rente Hansen, kasserer: Jeg kom til Luxembourg i 2005. Jeg har været med i bestyrelsen siden 2006 og blev kasserer i 2010. Foruden at være kasserer i Foreningen, er jeg sammen med Annette er ansvarlig for at lave "Posten". Jeg er gift med Jan, har 1 datter + 3 bonus-børn. Jeg går til linedance, har forskellige hobbyer, og er aktiv i "Sprutte-klubben", som hækler sprutter til for tidligt fødte børn her i Luxembourg.
Randi Grønbæk, sekretær: Jeg kom til Luxembourg i 1999 sammen med min mand Kent og vores datter Anne-Katrine. Kent arbejder hos politiet i et civilt job, og Anne-Katrine går på handelsskole i Silkeborg. Jeg er uddannet korrespondent, som jeg i 2010 supplerede med en MBA. Jeg arbejder i Den Europæiske Investerings-bank i oversættelsesafdelingen som ansvarlig for rekruttering af freelancere, vores IT-værktøjer og vores budget. En stor del af fritiden går med vores hest Fidalgo. Tiden til læsning er knap, men jeg lytter næsten altid til en bog i bilen.
Bestyrelsesmedlemmer:
Annette Raabjerg: Kom til Luxembourg i 2000, og har været med i bestyrelsen siden 2007, hvor jeg sammen med Ulla er ansvarlig for at lave og redigere ”Posten”. Jeg er gift med Mark, og sammen har vi en teenagedatter, der går på Lycée Aline Mayrich, og så har jeg en bonussøn, der er DJ i London. Udover at passe familien og vores lille hund, spiller jeg tennis og laver forskelligt hobbyarbejde.
Sanne Lange: Jeg kom til Luxembourg i 1990 sammen med Jan og vores 3 drenge. Har været med i bestyrelsen siden 2014. Meget af min tid går med familien, ikke mindst vores lille barnebarn Ella. En af mine store hobbyer er at bygge dukkehuse, og der udover er jeg aktiv i Sprutte-gruppen, som hækler sprutter til for tidligt fødte børn her i Luxembourg.
Lars Jensen: Jeg kom til Luxembourg i marts 1995, er på 24. år gift med Joan og har to døtre, der går på lokalskole/uni. Jeg er 52 år og har de seneste 34 år været ansat i Nordea Bank. Tidligere spillede jeg meget fodbold, nu bliver det kun til lidt veteran fodbold om mandagen. Jeg spiller en del golf, uden megen succes og løber lidt, for at holde mig lidt i form .
Pernille Schnoor Grégoire: Jeg kom til Luxembourg i september 2008, efter at have mødt min nuværende mand Marc, der er luxembourger. Vi valgte at flytte her til Luxembourg. Jeg er fra 1976 og har sammen med Marc en datter fra 2010, som hedder Chloé. Jeg er ansat på fuld tid hos Sogeti, hvor jeg arbejder som konsulent Jeg vil gerne beskæftige mig lidt med at udvikle Foreningens website.
Carita Henriksen: Jeg er født og opvokset i Struer. Efter den obligatoriske skole-gang var jeg i hhv. i London og på diverse charter destinationer i en 3 års tid. Herefter studerede jeg i København og arbejdede sideløbende for Maersk Air. I 2004 mødte jeg Anders og skæbnen ville, at han allerede året efter fik job i Luxembourg. Jeg fulgte efter som det 'tynde øl' godt et års tid senere, og fik job i Nordea. Vi er her stadigvæk - nu med 2 børn (Filippa og Oscar) og hus i Schrassig! Når tiden tillader det, så dyrker jeg lidt motion - ikke så meget som jeg gerne ville - og burde... Jeg sætter min familie højt og elsker at være sammen med dem.
Den Danske Forening i Luxembourg

Om os

Mød din bestyrelse.
Jan Lange, formand
Jan Sabroe, næstformand
Ulla Rente Hansen, kasserer Randi Grønbæk, sekretær
Bestyrelsesmedlemmer: Annette Raabjerg Sanne Lange Lars Jensen Pernille Schnoor Grégoire Carita Henrikse
Vedtægter Kontingent Udvalg Årsberetning 2016 Årsregnskab 2016